Insights® Discovery Raznobojno Liderstvo

Date: 2013-07-04 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
insights-discovery-colourful-leadership2

Naš stil liderstva odražavaju naše boje energije, jer mi pokazujemo svoju osobnost u svemu što radimo! Za lidere je ključna sposobnost bivanja unutar sve četiri boje energija Zapravo, tipična je pojava da se zaglavimo u onoj boji koja oslikava naš osobni stil liderstva i najviše odgovara našim osobnim opredjeljenjima. Ovaj tečaj pomaže liderima da nauče da prilagode svoje pristupe na osnovu osobnih stilova pojedinaca sa  kojima rade.

NAŠE NOVO REŠENJE ZA EFEKTIVNOST LIDERSTVA je dizajnirano u skladu sa već započetim Insights „raznobojnim putovanjem“. Program je napravljen tako da pomaže liderima da identificiraju i istraže svoj stil liderstva, razviju svjestan pristup svojoj ulozi, motivaciji i cilju i nudi im efektivne alate za motivaciju i inspiriranje njihovih zaposlenih.

INSIGHTS RAZNOBOJNO LIDERSTVO uključuje sve četiri boje energija u naše i liderstvo naših kolega. Tijekom programa lideri prolaze kroz temeljeno i stimulativno istraživanje četiri energije boja i osam dimenzija liderstva, osposobljavajući ih da ispitaju svoju efektivnost u svakoj od ovih međusobno različitih oblasti  i razviju provjereno uspješne strategije za kontinuiran i temeljan osobni razvoj. Suština je u uravnotežavanju zadataka koje obavljamo – obavljanje posla kako bismo postigli željene rezultate, – i naših veza sa drugim ljudima – biti ono što jesmo.

Do završetka programa polaznici će moći da bolje razumiju vlastite motive, stil liderstva i kompetencije, prilagode svoju komunikaciju  lidera  situacijama  i potrebama  podređenih, sami sebe motiviraju tako da nadmaše svoje mogućnosti.

Preduvjeti

Insights Discovery Osobna Efektivnost

Potencijalni napredni tečajevi

Insights Efektivnost Tima

Motivacija 3.0 – Unutrašnja moć

EQ – Emocionalna inteligencija

Liderski coaching