Insights® Discovery Osobna efektivnost

Date: 2013-07-04 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
insights-discovery-personal-effectiveness2

Fascinantan i nezaboravan program koji uspostavljajući zajednički, „raznobojan” jezik pomaže polaznicima da otkriju različite tipove ličnosti i zahtjeva, prilagode se različitim komunikacijskim situacijama, i tako unaprijede međusobne odnose i kooperaciju.

KOMUNIKACIJA JE NAJEFEKTIVNIJA ukoliko uzima u obzir potrebe  i očekivanja partnera i prilagođena je njegovom osobnom stilu. Svi smo jedinstveni; stil, očekivanja i potrebe se razlikuju od osobe do osobe. Naš program Vam pomaže da otkrijete način da bolje upoznate sebe i druge i iskoristite stečeno znanje za efektivniju komunikaciju.

SVI UČESNICI POPUNJAVAJU INSIGHTS EVALUACIJSKI FORMULAR prije početka programa, na osnovu Insights® Discovery Osobnih Profila napravljenih za svakoga od njih. Koristeći Osobni Profil, program pomaže pojedincu da bolje razumije svoju osobnost, identificira druge tipove osobnosti i prilagodi se različitim komunikacijskim potrebama. Predstavljanje četiri Insights energije boja – vatreno crvena, jarko žuta, zemlja zelena i hladno plava – stvara veoma bitan zajednički jezik i okvir pomoću koga polaznici formiraju svoje buduće interakcije sa ljudima.

Do završetka programa polaznici će moći da bolje razumiju sami sebe, prepoznaju vlastite i stilove drugih ljudi, prilagode se jedni drugima i komuniciraju efektivnije sa kolegama i klijentima.

Preduvjeti

Insights Discovery Osobni Profil

Potencijalni naredni tečajevi

  • Insights osobna efektivnost – Napredni nivo
  • Insights efektivnost tima
  • Insights raznobojno liderstvo
  • Insights efektivna prodaja