Motivacija 3.0 Unutrašnja snaga

Date: 2013-07-04 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
motivation-30-the-inner-power2

Kako bi imali osjećaj angažiranosti umjesto nebrige, naše kolege trebaju povjerenje, uspjeh, samostalnost, i preuzimanje odgovornosti. Program je utemeljen na najnovijem motivacijskom modelu i predstavlja pomoć vođama u pronalaženju ključa za rukovođenje intrinzičnom (unutrašnjom) motivacijom  zaposlenih.

U FOKUSU TEČAJA, nakon kratke teorijske osnove, je izgradnju radne atmosfere koja je od suštinskog značaja  za postizanje odličnih radnih učinaka. Cijela obuka je zasnovana na Motivacijskom modelu 3.0. Fokusiramo se na stvaranje uvjeta koji omogućavaju jasne prilike za zaposlene: kretanje prema ostvarivanju ciljeva /snova, ići preko očekivanog i buđenja njihove usnule kreativnosti.

KOLEGE SA INTRINZIČNOM MOTIVACIJOM  vole svoj posao, i zato daje sve od sebe.  Najveći izazov za menadžera je da pronađe  preklapanja između zadataka kojima su zaposleni privrženi i poslovnih ciljeva kompanije. Sa ciljem pronalaženja ovih zajedničkih točaka kod svih menadžera, od kojih potiče pozitivna energija, kombiniraju se formiranje stavova , elementi razvijanja vještina i najnovije metode držanja radionica tijekom programa.

Do kraja programa, polaznici će biti sposobni da ožive intrinzičnu motivaciju i postignu radno okruženje orijentirano na rezultat, koje može utjecati na više ciljeve i bolji uspjeh kako za menadžere tako i za zaposlene.

Potencijalni programi koji slijede

  • EQ – Emotivna Inteligencija
  • Insights Osobna efektivnost
  • Insights Raznobojno liderstvo