Ravnoteža između poslovnog i privatnog života

Date: 2013-07-04 Category: ,

Contact Us!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
work-life-balance2

Kako je moguće ispuniti sva očekivanja i sve obveze završiti  u samo 24 sata? Što znači pojam ‘kvalitetno vrijeme’? Da li je to vrijeme provedeno kod kuće? Program je osmišljen tako da da odgovor na ova pitanja i pruži podršku u ostvarivanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Program ne samo da postavlja  osnove za promjenu stava, već i pruža metode koje omogućuju drugačiji pristup u upravljanju svojim životom.  

CILJ PROGRAMA JE da pomogne polaznicima da prepoznaju i pronađu “kvalitetno vrijeme”, što će im donijeti  dodatnu vrijednost i radost. Pomoći ćemo polaznicima da otkriju one stvari koje im mogu pružiti pozitivnost na radnom mjestu. Ova iskustva su inspirativna i osvježavajuća.

TOČKA OD KOJE KREĆEMO   je analiza trenutnog životnog stila. Prepoznavajući vlastite životne pokretače, polaznici će otkriti kako da budu efektivniji u postizanju važnih ciljeva, kako na radnom mjestu, tako i u privatnom životu. Obuka također pruža tehnike upravljanja stresom i rekreativne tehnike , tako da polaznici mogu izgraditi izbalansiran životni stil.

Do kraja programa, polaznici će biti u stanju da pripreme individualni plan razvoja i rješenja koja su zasnovana na osobnoj dijagnostici.  Moći će izgraditi zdravu i harmoničnu ravnotežu između obaveza na poslu i privatnih obveza.

Potencijalni napredni programi 

Motivacija 3.0 – unutrašnja snaga

Upravljanje stresnim situacijama

EQ – emocionalna inteligencija

Asertivna komunikacija

Individualni koučing