Imre Vadász, Regionalni HR Direktor, SCSE – SONY

Surađujemo s Develorom od 2009. godine u okviru programa “Leadership Akademija”. Nakon uspješne evaluacije početnog programa, što je bila pametna investicija, inicirali smo program za drugu grupu lidera u 2011. godini. Kada smo prije tri godine tražili partnera koji bi nam pomogao da unaprijedimo liderske sposobnosti naših zaposlenih bilo nam je važno da pronađemo organizaciju koja je u stanju da:

– Realizira programe visokog kaliteta na svim našim glavnim tržištima.
– Surađuje s nama na fleksibilan i poslovno orijentiran način u cilju stvarnog unapređenja kompetencija zaposlenih, a ne samo jednostavnog izvođenja programa.
Osigura da sadržaj programa i način izvođenja pruža rješenje koje je u skladu sa organizacijskom kulturom i procesima naše kompanije

-Primjeni i usporedi različite alate i metode – procjena 360 feedback prije i poslije završetka treninga, on-line i face-to-face alate primenjene uživo na treningu, modularnu strukturu programa, koučing, intervjue sa liderima, itd. u cilju postizanja maksimalne efektivnosti.
Vrlo smo zadovoljni suradnjom sa Develorom, jer u potpunosti zadovoljavaju sve naše zahtjeve, i uz to su veoma etični i teže ostvarivanju dugoročne suradnje sa klijentom.”