Zatvoriti    

  DEVELOR d.o.o.
  10000 Zagreb
  Palinovečka 19G
  MBS: 080682785

  Pregledajte sve kontakte
  Kontaktirajte nas    
  • Stav i način razmišljanja (mindset)
  • Vodstvo i Menadžment
  • Briga o kupcima (customer care), Prodaja i Pregovaranje
  • Osobna produktivnost & Komunikacija
  • Izgradnja tima & Suradnja
  • Procjena & Dijagnostika
  • HR savjetovanje & Coaching
  • Sve usluge
  Trening zasnovan na igrama (game-based)

  VUCA Mindset – Oblak dima nad Evropom

  Trening zasnovan na igrama (game-based)

  Adaptivni Leadership – Misija na Mars

  Trening u učionici

  Growth mindset

  Trening zasnovan na igrama (game-based)

  Onboarding games

  Trening u učionici

  Work-Life balans

  Trening u učionici

  Tehnike intervjua

  Trening u učionici

  Otpornost (elastičnost)

  Pronađeno u Usluge i rješenja

  • Unesite najmanje 3 znaka u unos pretraživanja kako biste pronašli rješenja.
  Pregledajte Sve Usluge

  Pronađeno u Resursima

  • Unesite najmanje 3 znaka u ulaz za pretraživanje da biste pronašli resurse.
  Istražite sve Resurse
  Je li samostalno učenje rješenje?

  Brzi način života, digitalizacija i potreba za personalizacijom promijenili su naše navike učenja. Potrebni su fleksibilniji, neovisni, ali utjecajni i učinkoviti razvojni programi. Stručnjaci za istraživanje i razvoj u tvrtkama suočavaju se s izazovom - kako izgraditi vrijedan program sa smanjenom kontrolom gdje i kako sudionici uče?

  Samo-upravljajuće učenje postaje trend. Ali koliko je učinkovit? Podaci pokazuju da samo 10% polaznika završava internetski tečaj koji su započeli. Zbog toga smatramo ključnim kombiniranje neovisnih elemenata učenja s onima koje trener drži tijekom procesa - bilo osobno ili grupno uživo. To će osigurati željeni učinak i učinkovitost učenja.

  Insight 1

  Osmislite jedinstveno putovanje tijekom učenja

  Svaki program treninga iza sebe ima puno svjesnog razmišljanja. Izgrađen je s namjerom da pokrije sadržaj, održi dinamiku i maksimalizira učenje za sve sudionike. Ako postojeći program treninga “samo podijelite” na brojne online i poffline blokove, izgubit ćete unutarnju dosljednost i riskirati učinak treninga.

  U našem pristuou Proširenog Učenja, cijelo putovanje učenja raščlanjujemo na faze, a svaka faza ima određenu ulogu da postigne maksimalan učinak učenja. U svakoj fazi pratimo ciljeve, mogućnosti i ograničenja elemenata učenja, uzimajući u obzir sadržaj, ciljnu skupinu i duljinu programa. Na ovaj način gradimo program koji osigurava maksimalan razvojni učinak, a istovremeno je fleksibilan, personaliziran i interaktivan za sudionike.

  Insight 2

  Stvorite iskustvo sudionika

  Angažman i motivacija sudionika za učenje ključni su za uspjeh bilo kojeg razvojnog programa. Moramo osigurati da sudionici ostanu aktivni tijekom svog učenja. To zahtijeva usredotočenost na fleksibilnost, personalizaciju i visok stupanj interaktivnosti. U skladu s našim pristupom proširenog učenja, svi kombinirani programi učenja uravnotežuju internetske i izvanmrežne dimenzije.

  Ali sklad mora biti cilj i između neovisnih (asinkronih) i elemenata učenja koje vode treneri (sinkroni). Izazovni zadaci za dom, grumenčići mikroučenja, aktivnosti temeljene na igrama ili mrežne simulacije samo su nekoliko primjera svestranog DEVELOR-ovog alata koji se može primijeniti.

  Insight 3

  Surađujte s Arhitektom Iskustva Učenja

  Svaki program Proširenog Učenja izniman je u svojoj vrsti. Njegova struktura i sadržaj ne određuju se samo potrebama kupaca i sklonostima sudionika, već i tehničkim mogućnostima i ograničenjima. Ciljani rezultati mogu se postići na nekoliko načina. Širok raspon različitih metoda i alata za učenje može otežati izbor i pronalaženje najboljeg rješenja.

  Ovdje vam mogu pomoći DEVELOR-ovi Arhitekti za Iskustvo Učenja. Procjenjuju vaše potrebe i mapiraju specifičnosti kako bi osmislili najprikladniji program učenja za vas. To svaki program čini jedinstvenim iskustvom učenja.

  Related articles

  Looking for help with Blending Learning?

  Razgovarajmo i izgradimo pravo rješenje za vas. Ostavite svoje podatke i uskoro ćemo vas kontaktirati.