Zatvoriti
 Zatvoriti

DEVELOR Hrvatska

Pregledajte sve kontakte
Upcoming events
Magazine  

Pronađeno u Usluge i rješenja

  • Unesite najmanje 3 znaka u unos pretraživanja kako biste pronašli rješenja.
Pregledajte Sve Usluge

Pronađeno u Resursima

  • Unesite najmanje 3 znaka u ulaz za pretraživanje da biste pronašli resurse.
Istražite sve Resurse
  Kontaktirajte nas
Je li samostalno učenje rješenje?

Brzi način života, digitalizacija i potreba za personalizacijom promijenili su naše navike učenja. Potrebni su fleksibilniji, neovisni, ali utjecajni i učinkoviti razvojni programi. Stručnjaci za istraživanje i razvoj u tvrtkama suočavaju se s izazovom - kako izgraditi vrijedan program sa smanjenom kontrolom gdje i kako sudionici uče?

Samo-upravljajuće učenje postaje trend. Ali koliko je učinkovit? Podaci pokazuju da samo 10% polaznika završava internetski tečaj koji su započeli. Zbog toga smatramo ključnim kombiniranje neovisnih elemenata učenja s onima koje trener drži tijekom procesa - bilo osobno ili grupno uživo. To će osigurati željeni učinak i učinkovitost učenja.

Insight 1

Osmislite jedinstveno putovanje tijekom učenja

Svaki program treninga iza sebe ima puno svjesnog razmišljanja. Izgrađen je s namjerom da pokrije sadržaj, održi dinamiku i maksimalizira učenje za sve sudionike. Ako postojeći program treninga “samo podijelite” na brojne online i poffline blokove, izgubit ćete unutarnju dosljednost i riskirati učinak treninga.

U našem pristuou Proširenog Učenja, cijelo putovanje učenja raščlanjujemo na faze, a svaka faza ima određenu ulogu da postigne maksimalan učinak učenja. U svakoj fazi pratimo ciljeve, mogućnosti i ograničenja elemenata učenja, uzimajući u obzir sadržaj, ciljnu skupinu i duljinu programa. Na ovaj način gradimo program koji osigurava maksimalan razvojni učinak, a istovremeno je fleksibilan, personaliziran i interaktivan za sudionike.

Insight 2

Stvorite iskustvo sudionika

Angažman i motivacija sudionika za učenje ključni su za uspjeh bilo kojeg razvojnog programa. Moramo osigurati da sudionici ostanu aktivni tijekom svog učenja. To zahtijeva usredotočenost na fleksibilnost, personalizaciju i visok stupanj interaktivnosti. U skladu s našim pristupom proširenog učenja, svi kombinirani programi učenja uravnotežuju internetske i izvanmrežne dimenzije.

Ali sklad mora biti cilj i između neovisnih (asinkronih) i elemenata učenja koje vode treneri (sinkroni). Izazovni zadaci za dom, grumenčići mikroučenja, aktivnosti temeljene na igrama ili mrežne simulacije samo su nekoliko primjera svestranog DEVELOR-ovog alata koji se može primijeniti.

Insight 3

Surađujte s Arhitektom Iskustva Učenja

Svaki program Proširenog Učenja izniman je u svojoj vrsti. Njegova struktura i sadržaj ne određuju se samo potrebama kupaca i sklonostima sudionika, već i tehničkim mogućnostima i ograničenjima. Ciljani rezultati mogu se postići na nekoliko načina. Širok raspon različitih metoda i alata za učenje može otežati izbor i pronalaženje najboljeg rješenja.

Ovdje vam mogu pomoći DEVELOR-ovi Arhitekti za Iskustvo Učenja. Procjenjuju vaše potrebe i mapiraju specifičnosti kako bi osmislili najprikladniji program učenja za vas. To svaki program čini jedinstvenim iskustvom učenja.

Related articles

Looking for help with Blending Learning?

Razgovarajmo i izgradimo pravo rješenje za vas. Ostavite svoje podatke i uskoro ćemo vas kontaktirati.