Izazovi koje rješavamo

Kako Develor može doprinijeti Vašem osobnom razvoju, ili razvoju vaše organizacije? Koji su razvojni izazovi koje mi rješavamo?

Sve zavisi od toga na koi način pregledavate ovaj site:

Ukoliko ste HR profesionalac, mudra raspodjela budžeta, kao i osiguravanje dokaza da je ta raspodjela doista bila mudra, je od ogromne važnosti za vas.  Kroz Develorov Lanac vrijednosti metodologiju (osnaženu Kirkpatrik-ovom metodologijom) Develor direktno povezuje konzalting i trening intervencije kroz niz dokaza o ostvarenim poslovnim rezultatima. U praksi to jednostavno znači da ćete biti u stanju da demonstrirate vrijednost programa u mjerljivom formatu. Za detaljniji uvid u dokaze ovog pristupa, molimo Vas da odvojite par trenutaka za naše studije slučaja sa mjerljivim rezultatima ovdje.

Ukoliko ste HR profesionalac, možda ćete biti zainteresirani za Develorov jedinstveni i raznovrstan portfolio trening i konzaltnig usluga vrhunskog kvaliteta iz naše 4 oblasti ekspertize  (Produktivno Liderstvo, Poboljšanje prodaje, Razvoj talenata, Organizacijsko savršenstvo)  ili jednostavno pretražite naš portfolio proizvoda. Feedback koji ćete primiti nakon programa obuke će doprinijeti razvoju pozitivne percepcije ljudi unutar organizacije o Vama. Kroz Develorov legendarni kvalitet usluga i naš jedinstveni pristup kroz  X-učenje polaznici doživljavaju trening prijatnim i nezaboravnim.

Ukoliko ste lider/menadžer u poslu,  vaša briga je postizanje ključnih indikatora uspeha (KPIs). Uz primjenu slogana ”merljivi rezutati”, Develor intervencija može biti direktno povezana sa Vašim poslovnim očekivanjima u mjerljivom formatu tako da već na samom početku programa obuke imate dokaz o tome kako Develorove intervencije direktno utječu na ključne indikatore uspjeha, što je od ključnog značaja za Vas. Prođite kroz neke od naših studija slučaja, gde je Develor garantirao povrat na poslovna očekivanja i direktno doprinio rastu prodaje, unapređenju iskustva klijenata ili merljivom povećanju nivoa kompetencija talenata.

Ukoliko ste polaznik,  možda ćete željeti više pročitati o Develorovim obećanjima da će učiniti vaše  učenje nezaboravnimpromjenu ostvarljivom, i rezultate mjerljivim. Takođe, vam je vjerojatno važno da vrijeme koje ste uložili u razvoj iskoristite na najbolji mogući način, ne samo u pogledu sadržaja treninga, već i u pogledu angažiranosti. Develor čini učenje zabavnim uz upotrebu naše jedinstvene  online platforme EnterTraining.  Da bi pronašli detalje o našim područjima ekspertize, molimo Vas pretražite  naš protfolio proizvoda.