Srednji Istok

Develor je prisutan i na Srednjem Istoku, a fokusirani smo na Ujedinjen Arapske Emirate, Katar, Kuvajt i Bahrein. Pored činjenice da se većina projekata vodi u Emiratima, i da je najveći broj naših partera upravo tamo, upravljamo celim regionom kao strateškom teritorijom iz Dubaija.

Naše aktivnosti imaju u fokusu četiri glavana poslovna segmenta: Ugostiteljstvo, IT/Telekom, automobilsku i industrijsku proizvodnju. Većina izvedenih programa obuke je povezana sa našim rešenjima za produktivno liderstvo i unapređenje prodaje, mešane obuke, koučing i usluge konsaltinga.

Na osnovu našeg desetogodišnjeg iskustva mi imamo razumevanja za kulturnu pozadinu i raznikolikost regiona, što je od krucijalnog značaja za izvođenje uspešnog programa obuke na ovim teritorijama. U skladu sa našim poslovnim pristupom sve više i više projekata danas se fokusiraju na merljivost rezulata. Iz tog razloga konusltantske i dijagnostičke usuge postale su cenatr našeg fokusa. Naš internacionalni tim trenera koji radi tamo stavlja poseban akcenat na razumevanje kako korporativne kulture klijenta, tako i kulturu uključenih ljudi. Projektni timovi su uvek multikulturalni kako bi podržali usklađivanje pristupa programu obuke sa raznolikošću zaposlenih u klijentovoj organizaciji.

Mi doživljavamo Srednji Istok kao uzbudljiv region sa ogromnim potencijalom za rast i razvoj, odnosno kao ključnu teritoriju za proširenje Develor mreže.

 

U slučaju potrebe, kotaktirajte nas na: info.middle-east@develor.com