VIZIJA & VRIJEDNOSTI

NAŠA MISIJA

Mi stvaramo bolji svijet

NAŠA VIZIJA

20|20 |20

DEVELOR je najbrže rastuća mreža znanja, zastupljena u 20 zemalja u Evropi i izvan nje do 2020

NAŠE VRIJEDNOSTI

IZVANREDNOST

“Izvanrednost je nešto što potiče iznutra. Iz svakog kompromisa napravljenog na račun kvalitete proizlazi novi kompromis. Ja uvijek idem korak više u cilju postizanja izvanrednosti, jer upravo to je faktor koji nas izdvaja od drugih i čini naše klijente natprosječno uspješnim.”

DISCIPLINA

“Poštujem svoje obaveze i uvijek provodim obećanja koja dajem svojim klijentima i kolegama. Iskreno i detaljno iznosim naše mogućnosti u vezi sa zahtjevima koje imaju prije nego napravim bilo kakav dogovor.”

UČENJE I RAZVOJ

“U cilju kontinuiranog razvoja naših vještina mi sistematično unaprijeđujemo i stvaramo određena ponašanja koja doprinose poboljšanju poslovnih rezultata naših klijenata.”

UČINAK

“Uvijek mi je na umu krajnji cilj i trudim se da ga ostvarim. Ulažem dosta energije u razumijevanje kritičnih faktora uspjeha u okviru projekata na kojima radim. Držim se principa “Think Performance” pri kreiranju i provođenju rješenja za klijente.”

POŠTIVANJE I PARTNERSTVO

“Bilo da su u pitanju kolege ili klijenti, uvijek težimo da stvaramo dugoročne, etične i skladne odnose suradnje, zasnovane na dubokom poštivanju kulture druge osobe, njegovih/njenih ideja i osobnih razlika. Poštivanje drugih ljudi je temelj Develor zajednice.”