DEVELOR osigurava NEZABORAVNO UČENJE,UPRAVLJANJE PROMENAMA,MJERLJIVOST REZULTATA

DEVELOR čini UČENJE NEZABORAVNIM ISKUSTVOM

Tokom više od 21 godine rada shvatili smo da zaposleni u velikim korporacijama pokazuju nizak nivo očekivanja i interesovanja kada su u pitanju programi obuke. Obuka se često doživljava kao dosadna nužnost koja okuplja sve zaposlene u prostoriju poput učionice. I pored korisnih teorija i izvanrednih instruktora, ovo učenje u učionici često ostaje u senci obaveza koje se nagomilaju tokom radnih dana koji uslede nakon njega.

DEVELOR je posvećen prevazilaženju očekivanja učesnika i fokusiranju na zajednički razvoj stava, veština i ponašanja. To sprovodi uz pomoć vežbi iskustvenog učenja, zanimljive kompjuterske simualcije, koučing i netradicionalne metode učenja podržane našom jedinstvenom EnterTrainingTM internet platformom za učenje. Tokom pohađanja programa obuke, učesnici mogu da rade u timovima pored bazena, učestvuju u stvarnim testiranjima i glasanju, i postave lične ciljeve za budućnost. Sve ovo zajedno čini jedno moćno i nezaboravno iskustvo učenja.

DEVELOR čini REZULTATE MJERLJIVIM

Mnoge organizacije tvrde da su njihovi zaposleni njihovo najveće bogatstvo. Međutim, ukoliko stvari krenu po zlu, prvo gde se smanjuju ulaganja su obuke za zaposlene; dakle, povlače se resursi za razvoj ljudskog kapitala kompanija jer se smatra da to ne doprinosi direktno poboljšanju poslovnih rezultata. Većina članova upravnih odbora i specijalista za ljudske resurse su pomirljivi kada je u pitanju ova nedoslednost.

sales kpi growth

DEVELOR preispituje svoj Status Quo; mi verujemo da je osnovna mera za intervencije u oblasti razvoja zaposlenih, njihov doprinos poslovnim rezultatima. Takođe, verujemo da svi programi obuka i povezane aktivnosti treba jasno da pokažu na koji način i do koje mere doprinose poslovnim rezultatima. Uz primenu Develorove metodologije Lanca Vrednosti garantujemo da ćete dobiti odgovore na ovo pitanje.

* Ukoliko želite da saznate više o uspešnim saradnjama DEVELORA i različitih kompanija, kontaktirajte nas!