Novosti

  RAZVOJ TIMSKE KOHEZIJE I KOMUNIKACIJE

  INSIGHTS Discovery® sistemom

  73979557(2.11.2013. – 3.11.2013.)


  Tradicionalno i ove jeseni DEVELOR RS Vam nudi mogućnost učestvovanja u visokokvalitetnom team building   programu za razvoj timske kohezije i komunikacije INSIGHTS Discovery® sistemom.

  Henry Ford  je rekao:

  “Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success”.

  Na svakom projektu, i u svakom timu, neophodno je imati motivisane članove koji se međusobno poznaju, a to je upravo i cilj DEVELOR programa razvoja timske kohezije kojima razvijamo timski duh, motivišemo, povećavamo produktivnost, razvijamo kreativnost, popravljamo komunikaciju  i povećamo kvalitet odnosa među članovima tima.

  Za više informacija molim Vas kontaktirajte nas na putem telefona :  +381 (0)60 70 50 325+381 (0)60 70 50 325;  ili na e-mail: danka.knezevic@develor.com;

   

   

   

   

  PROFESINALNI PROGRAM ZA UPRAVLjANjE ZADACIMA I VREMENOM

   

  Novo dizajnirani kurs Profesionalni program za  upravljanje zadacima i vremenom je sada dostupan u svim državama u kojima Develor posluje. Program je baziran na novom pristupu i izdvaja se od takozvanih klasičnih treninga upravljanja vremenom.

  Da li će ovo promeniti Vaš život?

  “ Ne u potpunosti, ali pružiće Vam šansu i definitivno  Vam omogućiti da promenite svoj život. Sa implementacijom principa i tehnika, Vaš život će biti značajno manje stresan, efikasniji i u isto vreme bićete kreativniji”– dodaje  Katalin Balázs, dizajnerka kursa, lider razvojnog procesa.

  Program je dizajniran za turbulentni svet u kom živimo, sa stotinama inputa dnevno kroz različite kanale, sa mnogo ometanja u radu sa amorfnim poslovima gde zadaci i odgovornosti nisu precizno definisani. “Četiri zlatna principa” trening počinje sa građenjem dobre baze sa promenom stava o odglaganju obaveza i radnom metodom, dok stečene tehnike značajno povećavaju ličnu efiktivnost. Program takođe uključuje neke elemente “ GTD” ( Getting Things Done) medotologije prilagođene tako da bude lakša za upotrebu i implementaciju. Za menadžere program je dvodnevni, dok u osnovnoj verziji traje jedan dan, a dodatno učinak implementacije ovog novog pristupa kao i celog procesa, može biti značajno uvećan podrškom kroz individualni koučing.