Zatvoriti
 Zatvoriti

DEVELOR Hrvatska

  Pregledajte sve kontakte
  Magazine  

  Pronađeno u Usluge i rješenja

  • Unesite najmanje 3 znaka u unos pretraživanja kako biste pronašli rješenja.
  Pregledajte Sve Usluge

  Pronađeno u Resursima

  • Unesite najmanje 3 znaka u ulaz za pretraživanje da biste pronašli resurse.
  Istražite sve Resurse
    Kontaktirajte nas

  Za koga je to?

  • Menadžerski timovi

  Koliko ljudi?

  8 - 12

  Koliko će to trajati?

  2 dana

  Suradnja
  • Radionica

  Na kvalitetu timske suradnje utječu različiti čimbenici kao što su razina motivacije pojedinih članova tima, količina povjerenja među kolegama, jasno definirani ciljevi, zajednička ključna poruka, nedostatak resursa, nedovoljna komunikacija među članovima tima … U većini slučajeva neispravan rad tima ozbiljno ugrožava učinkovitost tima bez obzira na to kako su dizajnirani procesi ili alati tvrtke.

  Trening je osmišljen kako bi ojačao timski duh i poboljšao timsku suradnju kako bi se članovi tima mogli u potpunosti koncentrirati na postizanje zajedničkih ciljeva tvrtke i aktivno podržavati jedni druge u tim naporima. ”

  U pripremnoj fazi definiramo očekivanja u suradnji s voditeljem tima, provodimo dijagnostiku trenutne situacije i stječemo motivaciju članova tima za program.

  Lencioni Workshop

  Rezultati treninga: tijekom treninga tim definira svoja pravila kako rješavati međuljudske sukobe (protokol za rješavanje sukoba), što će pomoći u postavljanju očekivanog ponašanja u konfliktnim situacijama. Sastavni dio treninga je aktivnost pod nazivom “Vruća stolica” ” , gdje svaki menadžer od svakog člana tima dobiva povratne informacije o tome kako funkcionira njihova međusobna suradnja.

  Ishodi se zatim obrađuju u pisanom obliku i služe kao osnova za daljnji rad s timom. U fazi podrške provjeravamo i preispitujemo razumijevanje i prihvaćanje koncepta, fokusiramo se na reviziju akcijskog plana s vođom tima, posredovanje među odjelima i dijagnostiku provedbe.

  Ciljevi tečaja

  • pronaći jedinstveno rješenje za vlastiti tim kako poboljšati kvalitetu timske suradnje i kako pojedinci mogu doprinijeti u tom procesu

  Teme

  • 5 disfunkcija tima
  • Predstavljanje i rasprava o rezultatima dijagnostike
  • Razumijevanje blagodati raznolikosti tima
  • Dijeljenje otvorenih povratnih informacija
  • Podrška pobjedničkom timu

  Looking for help with Lencioni Radionica?

  Razgovarajmo i izgradimo pravo rješenje za vas. Ostavite svoje podatke i uskoro ćemo vas kontaktirati.

   Povezana rješenja

   Povezani članci