Zatvoriti
 Zatvoriti

DEVELOR Hrvatska

Pregledajte sve kontakte
Upcoming events
Magazine  

Pronađeno u Usluge i rješenja

  • Unesite najmanje 3 znaka u unos pretraživanja kako biste pronašli rješenja.
Pregledajte Sve Usluge

Pronađeno u Resursima

  • Unesite najmanje 3 znaka u ulaz za pretraživanje da biste pronašli resurse.
Istražite sve Resurse
  Kontaktirajte nas
Potaknite suradnju ili se suočite s izumiranjem

Razlog zašto je čovječanstvo vrsta na vrhu prehrambenog lanca ima neke veze s našim evoluiranim mozgom, ali mnogo više s našom sposobnošću da formiramo učinkovite jedinice koje teže zajedničkim ciljevima. Pogotovo u nepovoljnim uvjetima.

Mnoge organizacije suočavaju se s prijetnjama koje proizlaze iz promjene stvarnosti. Ispravan odgovor nije izolacija. To je poticanje suradnje - interno i s vanjskim svijetom. Interni odgovor često uključuje hibridni rad i rad na daljinu za zemljopisno raspoređene timove. Postoje snažna očekivanja da ćemo ostati, pa čak i poboljšati suradnju.

Insight 1

Izazov udaljenosti

Timovi moraju konstruirati komunikacijske kanale i uspostaviti obrasce učestalosti. Potrebno je slijediti novi virtualni bonton održavajući kulturu tvrtke. Često je potreban operativni model suradnje kako bi se osigurale dnevne, tjedne rutine sastanaka za diskusiju, 1na1 cocahing sesija i pregleda rada.

Na tehnološke, digitalne izazove treba odgovoriti odlukom o tome koji su digitalni alati najučinkovitiji u svrhu suradnje, komunikacije, kreativnosti i učinkovitosti u donošenju odluka

Insight 2

Izazov nejasnih uloga i kompetencija

Tradicionalne hijerarhije i linije donošenja odluka propale su. Često s menadžerom nema konačnog znanja o tome koja bi odluka bila prikladna u datoj situaciji. Nove kompetencije postaju presudno važne. Čini se da su autonomni timovi s visokom razinom angažmana i sposobnošću za rast ključni za budućnost.

Insight 3

Kreirajmo zajednički pravo rješenje za vaš tim!

Zajedničkim naporima dijagnosticiranja prave intervencije, arhitekti učenja DEVELOR-a mogu osmisliti pravo rješenje. To može uključivati ​​uspostavljanje komunikacijskih kanala; razvijanje normi virtualne suradnje i dizajniranje operativnog modela suradnje. Možemo podržati tim u odabiru pravih digitalnih alata za pravu svrhu.

Stvorimo online team building događaje ili kroz aktivnosti učenja offline kroz iskustvo. U konačnici, jedinstvenim alatom Team Sociomapping, možemo poboljšati učinkovitost kohezije tima.

Related articles

Looking for help with Collaboration?

Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali.