Zatvoriti
 Zatvoriti

DEVELOR Hrvatska

  Pregledajte sve kontakte
  Magazine  

  Pronađeno u Usluge i rješenja

  • Unesite najmanje 3 znaka u unos pretraživanja kako biste pronašli rješenja.
  Pregledajte Sve Usluge

  Pronađeno u Resursima

  • Unesite najmanje 3 znaka u ulaz za pretraživanje da biste pronašli resurse.
  Istražite sve Resurse
    Kontaktirajte nas
  Najbolji način za učenje? Igra!

  Igre su bitan način na koji ljudi mogu komunicirati i učiti. Nudi brojne mogućnosti ne samo djeci, već i odraslima da razviju svoje vještine kroz vježbanje, eksperimentiranje i interakciju jednih s drugima i s okolinom.

  U DEVELORU koristimo različite oblike ove metode u razvojnim programima - trening zasnovan na igrama, online simulacija, igra preko tablet-a ili iskustvena aktivnost učenja u zatvorenom ili na otvorenom. Gemifikacija je alat koji povećava iskustvo sudionika, a time i emocionalnu uključenost menadžera i zaposlenika.

  Insight 1

  Građenje na vlastitom iskustvu

  U današnje vrijeme, osim utjecaja na učenje, raste i očekivanje da će programi obuke biti uzbudljivi, zanimljivi, inovativni i moderni. Sudionici se žele zabaviti dok uče. Iako je to relevantno očekivanje, i u njemu postoji veliki rizik: zabava ne bi trebala imati prednost nad učenjem, već je podržati.

  U slučaju učenja temeljenog na igrama koje DEVELOR koristi, igre su izričito dizajnirane u obrazovne svrhe. Karakteristike igre i principi igre svojstveni su samim aktivnostima učenja, koristeći unutarnja iskustva sudionika.

  Insight 2

  Odaberite igru ​​koja odgovara vašoj svrsi

  Jesu li sve igre stvorene jednako? Ne mislimo tako. Bitno je da svjesno odabiremo rješenja temeljena na igrama imajući na umu cilj učenja. Zbog toga u DEVELOR-ovom proširenom portfelju učenja temeljenom na igrama razlikujemo tečajeve koji se u potpunosti temelje na igrama, poslovnim simulacijama, društvenim igrama, iskustvenim aktivnostima učenja u zatvorenom i na otvorenom, virtualnim tečajevima temeljenim na igrama i alatima za razvoj vještina.

  Svaki od njih ima određenu svrhu i dizajniran je za različite potrebe učenja koje definiramo zajedno sa svojim klijentima.

  Insight 3

  Popularni tečajevi temeljeni na igrama (game-based)

  Naš trening Amundsenovog vodstva podržava sudionike u razvoju njihovih liderskih vještina dok igraju u okvirnoj priči o arktičkoj ekspediciji Roalda Amundsena. Simulacija Fly for Life dovodi sudionike u nekonvencionalnu i vrlo izazovnu situaciju – moraju boeing 737 sigurno spustiti pod pritiskom vremena.

  Na treningu VUCA Challenge sudionici moraju riješiti kriznu situaciju kontinuiranim planiranjem, izvršavanjem i preispitivanjem svojih aktivnosti te prilagođavanjem neočekivanim događajima. Misija na Mars – Adaptive Leadership program smješta sudionike u okruženje prepuno nepoznatih izazova gdje uče i doživljavaju elemente adaptivnog djelovanja.

  Our solutions for this topic

  Related articles

  Looking for help with Game-based Learning?

  Pogovorimo se in zgradimo pravo rešitev za vas. Pustite svoje podatke in kmalu vas bomo kontaktirali.